SÄLJA  BIL I GÖTEBORG

FÖLJ TVÅ ENKLA STEG
SÄLJ BILEN SMIDIGT

2.

Boka tid och sälj bilen

Nu när du har accepterat vårt prisförslag för din bil så bokar vi in en tid på vår station. Vi går igenom bilen så att allt är okej och enligt beskrivning.
Nu är processen klar och det är dags för överföring av dina pengar. Vi ordnar pappersarbetet och registrering av ägarbytet.


1.

Fyll i formulär

Knappa in uppgifter och vi återkommer till dig med ett inköpspris för din bil. I första steget har du chans att ta ställning till att sälja bilen till oss för angivet bud. Detta är friviligt och icke bindande.


FYLL I FORMULÄRET

FÅ EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

 
 
 
 
 
 
 

Tycker du att det tar lång tid att sälja din bil?

Är du trött på oseriösa köpare som tar din tid? Då har du kommit rätt. Det ska vara enkelt att sälja sin bil. Vi tar emot bilar av alla modeller och betalar bra för din bil.


Fyll i kontakt formlulär och processen är igång. Vi ger dig ett bud på din bil och därefter kan du boka in en tid för att lämna in bilen på vår station för att sälja bilen. Hela processen är kostnadsfritt. Vi ordnar pappersarbetet och erbjuder direkt betalning. Hos oss kan du sälja din bil inom 1 dag. Vår värderingsprocess är helt kostnadsfritt för dig som vill sälja bil. Vi ger inga lockpriser som många gör i bilbranschen. Ifall bilen inte har större avvikelser så står vi för vårt bud och betalar alltid angivet pris. Att sälja bil ska vara enkelt och ärligt.

 

Vår tjänst är helt kostnadsfritt för dig som vill sälja bil i Göteborg eller andra delar av landet. Du behöver inte åka runt till olika bilhandlare för att försöka få ett inbytespris. Sälj bilen till oss direkt utan krav på nybilsköp. Vi har varit i branschen en lång period och våra kunder talar gott om oss. Framförallt betalar vi bra när du säljer din bil till oss. Läs gärna våra omdöme på nätet.

Så här går det till

 

Du kontaktar oss via mejl eller telefon och vi ger dig ett prisförslag på din bil.

Är du nöjd med vårt pris så bokar vi in en tid hos oss. 

Vi betalar alltid angivet prisförslag ifall det inte förekommer allt för stora avvikelser på bilen väl på plats.

Vi satsar på att ha nöjda och återkommande kunder.


 

Kontakta oss för en smidig affär. 

 

Vi köper din bil

 

Vi köper din bil idag. Tryggt, säkert och smidigt.

Är din bil defekt?

 

Är din bil defekt så är det ingen fara. Vi köper din bil oavsett skick.